Wist u dat…

In Amsterdam op het Frederiksplein 6, is Wine Supply gevestigd. Een wijnwinkel met een fascinerend assortiment van honderd topwijnen. Stuk voor stuk pareltjes. Uit Frankrijk, maar ook uit Nieuw-Zeeland, Spanje, Italië, Oostenrijk en Duitsland, Zuid - Afrika en Chili. In elke prijsklasse. Alle wijnen zijn persoonlijk door ons geselecteerd tijdens de vele wijnreizen. Wij zijn op een permanente zoektocht naar verrassende wijnen van onontdekte wijnhuizen. Dat maakt dat we onze wijnen én wijnmakers door en door kennen.

Uniek winkelconcept
Wine Supply beschikt over een schitterend pand met proeftafel. De wijnen staan overzichtelijk opgesteld, gesorteerd op prijs en kleur. Ons unieke winkelconcept is drie keer op rij finalist (top 10, ruim 600 deelnemers) geworden in de verkiezing ‘Wijnwinkel van het jaar’ georganiseerd door het toonaangevende vakblad Perswijn. Niet alleen onze winkel, maar ook onze wijnen worden regelmatig bekroond. Zo stonden we met maar liefst 77 wijnen vermeld in ‘De Grote Hamersma 2016’. Wij zijn niet voor niets het lieverdje van de echte wijndrinkers.

Op het Frederiksplein geven wij wijnproeverijen, zijn er met enige regelmaat private diners, diverse events en biedt de gelegenheid genoeg ruimte voor het houden van een meeting. Zie voor meer informatie: https://www.frederik6.com

Openingstijden vestiging Frederiksplein 6 | Amsterdam
Dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 19.00 uur. 
Zaterdag van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Loading...