Weingut Gerd Stepp 2016 Dornfelder Pfalz

Krachtige kersenrode kleur. Kleine bosvruchten. Aardbeien. Bosbessen. Zwarte pruim. Amandelen. Proeft als een mix van Beaujolais en Rhône.

Weingut Gerd Stepp 2016 Dornfelder Pfalz kan gekocht worden in veelvoud van 6.
Excl. BTW: € 9,46 Incl. BTW: € 11,45

Eigenaar Gerd Stepp heeft een aantal fraai gelegen wijngaarden in bezit. Ook werkt hij nauw samen met Mathias Gaul, die ook een aantal zeer goede Dornfelders maakt. De expressie van het terroir koesteren deze wijnmakers zorgvuldig. Dornfelder is in principe een kruising van vier rassen (Lemberger, Fruhburgunder, Portugieser en Trollinger). Klassieker onder de Duitse rode wijnen en bezig aan een stevige opmars. Dornfelder is overigens de naam van de 19e eeuwse stichter van de Würtembergse wijnschool..
Eigenaar Weingut Gerd Stepp
Kleur Rood
Oogstjaar 2016
Herkomst/Appellatie Pfalz
Bewaartermijnen 2017 – 2020
Serveertemperatuur 16 - 17°C
Druif Dornfelder
Inhoud 75 cl
Alcohol percentage 13,5%
Gastronomie Aperitief. Huis-schenkwijn. Oosterse/ Oriëntaalse (vegetarische) keuken. Gegrilde tonijn. Orgaanvlees (niertjes/zwezerik). Ragout van konijn met zwarte pruimen.
Wijn spijs Aperitief. Huis-schenkwijn. Oosterse/ Oriëntaalse (vegetarische) keuken. Gegrilde tonijn. Orgaanvlees (niertjes/zwezerik). Ragout van konijn met zwarte pruimen.

Aperitief. Huis-schenkwijn. Oosterse/ Oriëntaalse (vegetarische) keuken. Gegrilde tonijn. Orgaanvlees (niertjes/zwezerik). Ragout van konijn met zwarte pruimen.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Loading...