Château Henri Bonnaud 2016 “Sainte Victoire” Côtes de Provence

Bleekroze kleur met zilveren schakering. Klein rood fruit (frambozen) en kruiden (lavendel, thijm). Florale toets (rozen-blad). Anijs. Minerale ondertoon. Originele en karakteristieke Provence! Verleidelijk en opvallend goed in deze prijsklasse

Château Henri Bonnaud 2016 “Sainte Victoire” Côtes de Provence kan gekocht worden in veelvoud van 6.
Excl. BTW: € 9,88 Incl. BTW: € 11,95

Château Henri Bonnaud ligt in een van de kleinste (42 ha) en oudste appellaties (1948) van de Provence, aan de poort van Aix-en-Provence. Gebied met een zeer specifieke bodem (Calcaire de l’Angesse), aan de voet van de zo vaak geschilderde Mont Sainte Victoire.
Eigenaar Château Henri Bonnaud
Kleur Rosé
Oogstjaar 2016
Herkomst/Appellatie Côtes de Provence
Bewaartermijnen 2017 - 2020
Serveertemperatuur 9-12°C
Biologisch BIO
Druif Grenache (85%). Cinsault (15%).
Inhoud 75cl
Alcohol percentage 13,5%
Gastronomie Aperitief. Luxe huis-schenk-rosé. Sushi. Fruits de Mer. Gegrilde rougettes met olijfolie en citroen. Salade met verse ansjovis. Bouillabaisse. Gedroogde ham. Ratatouille.
Referentie(s) De Grote Hamersma 2017: 8,5/10. 29e PROEFSCHRIFT WIJNCONCOURS 2017: Rosé van het jaar
Wijn spijs Aperitief. Luxe huis-schenk-rosé. Sushi. Fruits de Mer. Gegrilde rougettes met olijfolie en citroen. Salade met verse ansjovis. Bouillabaisse. Gedroogde ham. Ratatouille.

Aperitief. Luxe huis-schenk-rosé. Sushi. Fruits de Mer. Gegrilde rougettes met olijfolie en citroen. Salade met verse ansjovis. Bouillabaisse. Gedroogde ham. Ratatouille.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Loading...